Je bekijkt nu Domchev ontsnapt tegen Kos

Domchev ontsnapt tegen Kos

Dag 4 ronde 5. Domchev ontsnapt tegen Kos. In een verdienstelijke partij van de witspeler vergat Jeroen zich te belonen 1-1. Mede koploper Jan van Meggelen verloor tegen clubgenoot Danny staal. Danny nam Jan met een hekstelling in de tang en liet hem niet meer los. Martin won van René Wijpkema waarmee we op 4 koplopers komen.
Waar gister de auto van Cock van Wijk, Henk Kalk en Erik Maijenburg nog met 0 punten naar huis gingen, wonnen ze vandaag alle 3 met een sterke partij. Ze kunnen met vol goede moet en de volle punten weer terug naar hun huisje in Appelscha. Daar zal wel een glaasje op gedronken worden!
Verder op de ranglijst won Rosanne in een sterk positionele partij nog na een schijf achterstand van Feiko Stoppels. Menno van Delft pakte zijn eerste overwinning tegen jeugdspeler Lobke Klein die na een keurige opening haarzelf te kort deed.
Morgen zware dubbele ronde we starten weer om half 10!