Je bekijkt nu Martin Dolfing aan kop

Martin Dolfing aan kop

Vandaag stonden er twee rondes op het programma. Tijdens de eerste ronde speelden alle vrouwen tegen elkaar. Anna Bakker won van Lobke Klein door een doorbraak naar dam. Rosanne Steenblik en Jeanet Stel eindigde in een remise. Thobian had geluk tijdens de eerste ronde van de dag. Zijn tegenstander Bert Schomaker miste een combinatie naar dam

In de tweede ronde van de dag waren er meerdere bijzondere momenten. Bij de partij tussen Feiko Stoppels en Richard Klein was ineens schijf 11 verdwenen, bleek later. Uiteindelijk eindigde deze partij in een remise. De kortste partij van het toernooi werd tijdens deze ronde gespeeld door Guus Gase en Jacques Brouns. Jacques won de partij door een combinatie naar dam.

Jeroen Kos herstelde zich van vanochtend met een mooie overwinning op Jan van Meggelen. Hij klimt nu weer naar plus 3, net achter koploper Martin Dolfing. Met hem op plus drie staan Danny staal die in een prachtige partij remise overeen kwam met Luuk, Domchev die snel remise overeen kwam met Martin en Jacob Pronk die in een mooie partij won van Cock van Wijk.

Morgen is de laatste ronde, met Martin aan kop. We hopen op spektakel van zijn achtervolgers, die natuurlijk nog kansen ruiken op de eerste plaats.